Землетрус Тернопіль / Dva Zemletrusi Stalosya Na Zakarpatti Slovo I Dilo : Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м.

Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Найбільше землетрус був відчутним на півдні .

23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Vid Zahodu Do Shodu 15 Zemletrusiv Yaki Dobryache Skolihnuli Ukrayinu Za Ostanni 10 Rokiv Ukrayina Tsn Ua
Vid Zahodu Do Shodu 15 Zemletrusiv Yaki Dobryache Skolihnuli Ukrayinu Za Ostanni 10 Rokiv Ukrayina Tsn Ua from img.tsn.ua
Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження.

Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів.

Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження.

Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус.

Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. 5cntfmpohzz5wm
5cntfmpohzz5wm from terminovo.te.ua
Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів.

За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 .

Найбільше землетрус був відчутним на півдні . 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження.

Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі.

Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Nepodalik Terebovli Zafiksuvali Zemletrus 25 04 2020 20 Hvilin Ternopil
Nepodalik Terebovli Zafiksuvali Zemletrus 25 04 2020 20 Hvilin Ternopil from img.20minut.ua
Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3.

У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3.

Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Тернопільська область, магнітуда м=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 . 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі.

Землетрус Тернопіль / Dva Zemletrusi Stalosya Na Zakarpatti Slovo I Dilo : Джерело землетрусу знаходиться на території тернопільської області в районі м.. Поштовхи потрапили на камери відеоспостереження. Підземні поштовхи відчули мешканці тернопільської, хмельницької, вінницької і чернівецької областей. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. У чорткові, що на тернопільщині, зранку 23 вересня трапився землетрус магнітудою 4,3. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м.